Muziek-Maak-Middag in het Hoftheater!!

Kom zelf muziek maken in het Hoftheater!!

Op zondag 26 januari klinkt er door het hele Hoftheater muziek. Overal. Zowel boven als beneden, in de grote zaal, de foyer, in de vergaderruimtes en zelfs in het halletje. En in de Slagwerktent ervoor! De Muziek-Maak-Middag wordt één groot muzikaal feest en alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Raalte zijn van harte uitgenodigd om een toontje mee te komen blazen of strijken.

Altijd al eens op een trombone willen blazen, djembé willen spelen, op een viool willen strijken of alle toetsen van een piano willen aanslaan? Het kan op de Muziek-Maak-Middag in de gemeente Raalte. Muziek Netwerk Salland nam het initiatief voor deze middag en organiseert dit muzikale feestje met een hele groep muziekverenigingen, muziekdocenten en muziekscholen.

Tussen 14.00 en 17.00 uur kunnen alle basisschoolleerlingen gratis meedoen aan een muzikale quiz/speurtocht en diverse workshops, zoals Kinderen voor Kinderen liedjes zingen, djembé spelen, muziek maken met een ‘loopstation’, gitaarspelen, vioolworkshop, koper blazen en nog veel meer.

Daarnaast zijn er veel muzikale optredens, zowel op het grote podium als in een kleine zaal. Veel leerlingen treden op, maar ook de grote verenigingen laten van zich horen.

Om een goed overzicht te krijgen van de muzikale mogelijkheden die de gemeente Raalte biedt is er een informatiemarkt. Muziekdocenten, verenigingen en muziekscholen presenteren zich en laten kinderen zien wat zij in de aanbieding hebben. Natuurlijk mogen alle instrumenten bespeeld en geprobeerd worden.

De Muziek-Maak-Middag is gratis toegankelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de gemeente Raalte, de stichting Roelofs-Dijkslag en het Muziek Netwerk Salland.

 Wat Muziek-Maak-Middag 
 Wanneer 26 januari tussen 14.00-17.00 uur
 Waar Hoftheater Raalte
 Voor wie alle basisschoolleerlingen uit de gemeente Raalte
 Kosten geen